nazwa przetargu:
|
Zapytanie ofertowe: usługi cateringowe podczas szkolenia pt.: Jakość i bezpieczeństwo mrożonych surowców i produktów rybnych
|
numer postępowania:
|
98/FZP/ NB/2018
|
tryb przetargu:
|
zapytanie ofertowe
|
rodzaj przetargu:
|
usługi
|
przedmiot zamówienia:
|
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas szkolenia pt.: Jakość i bezpieczeństwo mrożonych surowców i produktów rybnych, które odbędzie się 19.01.2018 r. w Morskim Instytucie Rybackim - Państwowym Instytucie Badawczym, 81-332 Gdynia ul. Kołłątaja 1. Usługa będzie świadczona w budynku MIR-PIB w holu głównym przed Salą Demela, ul. Kołłątaja 1 w Gdyni.
Szkolenie jest realizowane w ramach projektu SeaQual – „Bezpieczeństwo i jakość żywności pochodzenia morskiego w aspekcie zagrożeń zoonotycznych i toksykologicznych: ocena ryzyka, monitoring i przeciwdziałanie” współfinansowanego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu „Środowisko naturalne, rolnictwo i leśnictwo” BIOSTRATEG.
|
kod CPV:
|
55300000-3
|
szacunkowa wartość EUR:
|
poniżej 30 000
|
data zamieszczenia ogłoszenia:
|
2018-12-27
|
data wszczęcia procedury:
|
2018-12-27
|
data ostatniej modyfikacji:
|
2019-04-02 14:59:07
|
kontakt:
|
|
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym - szczegóły
|
Informacje o wyborze oferty najkorzystniejszej - szczegóły
|