nazwa przetargu:
|
Zapytanie ofertowe na kompleksową usługę szkolenia dla sektora HoReCa, ukazującego walory kulinarne suma afrykańskiego i jego zastosowania w nowoczesnej gastronomii
|
numer postępowania:
|
55/FZP/NE/2023
|
tryb przetargu:
|
zapytanie ofertowe
|
rodzaj przetargu:
|
usługi
|
przedmiot zamówienia:
|
1. Przedmiotem zamówienia jest Kompleksowa usługa szkolenia dla sektora HoReCa, ukazującego walory kulinarne suma afrykańskiego i jego zastosowania w nowoczesnej gastronomii zgodnie ze szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia – załączniki nr 2 do Zaproszenia oraz z wytycznymi zawartymi we wzorze umowy – załącznik nr 3 do Zaproszenia
|
kod CPV:
|
80510000-2 – Usługi szkolenia specjalistycznego
|
szacunkowa wartość EUR:
|
poniżej 130 tyś złotych
|
data zamieszczenia ogłoszenia:
|
2022-08-22
|
data wszczęcia procedury:
|
2022-08-22
|
data ostatniej modyfikacji:
|
2023-09-13 10:56:28
|
kontakt:
|
|
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym - szczegóły
|
Informacje o wyborze oferty najkorzystniejszej - szczegóły
|