| nazwa przetargu: | Zapytanie ofertowe: Świadczenie usługi cateringowej podczas szkolenia pt.: Jakość i bezpieczeństwo produktów rybnych: zagrożenia biologiczne, które odbędzie się 18.04.2018 r. w Morskim Instytucie Rybackim - Państwowym Instytucie Badawczym | 
	
	| numer postępowania: | 23/FZP/ NB/2018 | 
	
	| tryb przetargu: | zapytanie ofertowe | 
	
	| rodzaj przetargu: | usługi | 
	
	| przedmiot zamówienia: | Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas szkolenia pt.: Jakość i bezpieczeństwo produktów rybnych: zagrożenia biologiczne, które odbędzie się 18.04.2018 r.  w Morskim Instytucie Rybackim - Państwowym Instytucie Badawczym, 81-332 Gdynia ul. Kołłątaja 1. Usługa będzie świadczona w budynku MIR-PIB w holu głównym przed Salą Demela, ul. Kołłątaja 1 w Gdyni.
Szkolenie jest realizowane w ramach projektu SeaQual – „Bezpieczeństwo i jakość żywności pochodzenia morskiego w aspekcie zagrożeń zoonotycznych i toksykologicznych: ocena ryzyka, monitoring i przeciwdziałanie” współfinansowanego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu „Środowisko naturalne, rolnictwo i leśnictwo” BIOSTRATEG.
Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje usługę cateringową w godzinach od w godz. 9:30-15:30, w ramach której zostaną zaserwowane przekąski i potrawy podczas dwóch przerw kawowych oraz lunchu. Szczegółowy zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia opisany jest w załączniku nr 2 - opis przedmiotu zamówienia. | 
	
	| kod CPV: | 55300000-3 | 
	
	| szacunkowa wartość EUR: | poniżej 30 000 | 
	
	| data zamieszczenia ogłoszenia: | 2018-03-20 | 
	
	| data wszczęcia procedury: | 2018-03-20 | 
	
	| data ostatniej modyfikacji: | 2018-12-19 10:30:07 | 
	
	| kontakt: | 
	
	| faks: | 58 73 56 195 |  
	| e-mail: | zamowienia.publiczne@mir.gdynia.pl |  | 
	
	
	
	
		
	| Ogłoszenie o zamówieniu publicznym - szczegóły | 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	| Informacje o wyborze oferty najkorzystniejszej - szczegóły |