nazwa przetargu:
|
Zapytanie ofertowe: świadczenie usługi cateringowej podczas szkolenia pt.: Jakość i bezpieczeństwo surowców i produktów rybnych
|
numer postępowania:
|
19/FZP/ NB/2019
|
tryb przetargu:
|
zapytanie ofertowe
|
rodzaj przetargu:
|
usługi
|
przedmiot zamówienia:
|
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas szkolenia pt.: Jakość i bezpieczeństwo surowców i produktów rybnych, które odbędzie się 15.05.2019 r. w Morskim Instytucie Rybackim - Państwowym Instytucie Badawczym, 81-332 Gdynia ul. Kołłątaja 1. Usługa będzie świadczona w budynku MIR-PIB w holu głównym przed Salą Demela, ul. Kołłątaja 1 w Gdyni.
Szkolenie jest realizowane w ramach projektu SeaQual – „Bezpieczeństwo i jakość żywności pochodzenia morskiego w aspekcie zagrożeń zoonotycznych i toksykologicznych: ocena ryzyka, monitoring i przeciwdziałanie” współfinansowanego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu „Środowisko naturalne, rolnictwo i leśnictwo” BIOSTRATEG.
2. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje usługę cateringową w godzinach od w godz. 9:00-15:30, w ramach której zostaną zaserwowane przekąski i potrawy podczas dwóch przerw kawowych oraz lunchu. Szczegółowy zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia opisany jest w załączniku nr 2 - opis przedmiotu zamówienia.
|
kod CPV:
|
55300000-3
|
szacunkowa wartość EUR:
|
poniżej 30 000
|
data zamieszczenia ogłoszenia:
|
2019-04-10
|
data wszczęcia procedury:
|
2019-04-10
|
data ostatniej modyfikacji:
|
2019-07-26 08:38:09
|
kontakt:
|
|
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym - szczegóły
|
Informacje o unieważnieniu procedury - szczegóły
|