Szukaj:

Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy w Gdyni informuje, że wszelkie postępowania
o udzielenie zamówienia publicznego o wartości przekraczającej 130 tys. złotych prowadzone są w formie elektronicznej za pośrednictwem platformy zakupowej pod adresem: https://mirgdynia.ezamawiajacy.pl

nazwa przetargu: Wytworzenie oraz dostawa pilotażowej partii konserw z karpia hodowlanego
numer postępowania: 48/FZP/ NM/2021
tryb przetargu: zapytanie ofertowe
rodzaj przetargu: usługi
przedmiot zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest wytworzenie oraz dostawa pilotażowej partii konserw z karpia hodowlanego w łącznej liczbie nie mniej niż 400 szt., w czterech różnych asortymentach: • Karp w sosie pomidorowym - konserwa w aluminiowej, stożkowej puszce Hansa, 170 g – min. 100 szt., • Karp w oleju z dodatkiem pieprzu kolorowego - konserwa w aluminiowej, stożkowej puszce Hansa, 170 g – min. 100 szt, • Smażone kawałki karpia w sosie warzywnym w słoiku TO, 330 g – min. 100 szt. • Sałatka rybno-warzywna na bazie mięsa parowanego karpi w słoiku TO, 330 g – min. 100 szt, 2. Instrukcje technologiczne i receptury dla poszczególnych asortymentów konserw wchodzących w skład pilotażowej konserw z karpia Zamawiający uzgodni z Wykonawcą na podstawie dotychczas wykonanych prób technologicznych.
kod CPV: 71731000-1
szacunkowa wartość EUR: poniżej 130 000,00 zł
data zamieszczenia ogłoszenia: 2021-09-28
data wszczęcia procedury: 2021-09-28
data ostatniej modyfikacji: 2021-11-15 12:53:07
kontakt:
faks:
e-mail:
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym - szczegóły
Informacje o wyborze oferty najkorzystniejszej - szczegóły


Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy, ul. Kołłątaja1, 81-332 Gdynia. tel. 058-73-56-232