przedmiot zamówienia:
|
1. Przedmiotem zamówienia jest wytworzenie oraz dostawa pilotażowej partii konserw z karpia hodowlanego w łącznej liczbie nie mniej niż 400 szt., w czterech różnych asortymentach:
• Karp w sosie pomidorowym - konserwa w aluminiowej, stożkowej puszce Hansa, 170 g – min. 100 szt.,
• Karp w oleju z dodatkiem pieprzu kolorowego - konserwa w aluminiowej, stożkowej puszce Hansa, 170 g – min. 100 szt,
• Smażone kawałki karpia w sosie warzywnym w słoiku TO, 330 g – min. 100 szt.
• Sałatka rybno-warzywna na bazie mięsa parowanego karpi w słoiku TO, 330 g – min. 100 szt,
2. Instrukcje technologiczne i receptury dla poszczególnych asortymentów konserw wchodzących w skład pilotażowej konserw z karpia Zamawiający uzgodni z Wykonawcą na podstawie dotychczas wykonanych prób technologicznych.
|