Zapytanie ofertowe na kompleksową usługę szkolenia dla sektora HoReCa, ukazującego walory kulinarne suma afrykańskiego i jego zastosowania w nowoczesnej gastronomii
|
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym
|
Treść dokumentu została umieszczona jako załącznik. data dodania: 2023-08-22 11:51:13
|
ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY_55.pdf
rozmiar: 877734 b typ pliku: .pdf
|
|
Treść dokumentu została umieszczona jako załącznik. data dodania: 2023-08-22 11:51:21
|
Załączniki nr 1 – Formularz oferty.docx
rozmiar: 84755 b typ pliku: docx
|
|
Treść dokumentu została umieszczona jako załącznik. data dodania: 2023-08-22 11:51:28
|
Załącznik nr 2 – Opis przedmiotu zamówienia.doc
rozmiar: 241152 b typ pliku: .doc
|
|
Treść dokumentu została umieszczona jako załącznik. data dodania: 2023-08-22 11:51:35
|
Załącznik nr 3 do SWZ - wzór umowy.pdf
rozmiar: 802507 b typ pliku: .pdf
|
|